Iværksættermagasinet - af iværksættere til iværksættere

3 gode uddannelser, hvis du vil være iværksætter

0

Har du en rigtig god ide, men mangler det sidste skub for at forfølge den? Så kunne det godt lyde som om, du har en iværksætter gemt i maven, som bare venter på at komme ud. For mange kan det virke uoverskueligt at føre deres idé ud i livet, men der er heldigvis hjælp at hente. På uddannelsesinstitutioner landet over findes uddannelser, som er specielt lavet til at optimere dine muligheder for at udleve drømmen som iværksætter. Alt efter om du allerede har etableret din virksomhed og blot mangler de rette værktøjer til at sætte endnu mere fart på væksten, eller er du bare helt aldeles grøn, så er der et tilbud, som matcher dine behov. Læs med her og få tre bud på relevante uddannelser inden for iværksætteri.

Markedsføringsøkonom med speciale i iværksætteri

Er den gode idé stadig blot ved tanken, så er markedsføringsøkonom med speciale i iværksætteri måske noget for dig. Uddannelsen er 2-årig og kan tages på businessskoler landet over, blandt andet hos Erhvervs Akademi Aarhus.  Du vil få de grundlæggende redskaber til at starte din egen virksomhed fra bunden samt arbejde med idéudvikling og forretningskoncepter. Kort sagt bliver du altså klædt på til at føre din gode idé ud i livet.

Iværksætteruddannelsen

Denne uddannelse er for dig, som måske allerede har taget en videregående uddannelse, men ønsker et kort, intensivt kursus i iværksætteriets grundsten. Uddannelsen er placeret i Aalborg og er delt op i to trin, hvoraf man kan vælge at tage ét af dem eller begge to i et sammenhængende kursus, som varer 4 uger. På Trin 1 og 2 får du afprøvet din ide og lærer at strukturere din arbejdsdag som selvstændig. Der findes desuden et tredje trin, som du kan tage, hvis du har gennemført de to første trin. På Trin 3 lærer du den grundlæggende jura inden for virksomhedsdrift samt basale forretningsmodeller, strategier og markedsføringsplaner. Dette kursus er altså for dig, som ønsker hurtig indsigt i iværksætterverdenen.

Bestyrelsesuddannelse

Har du allerede ført din idé ud i livet og etableret dig som selvstændig, men vil gerne optimere din virksomhed? Så er bestyrelsesuddannelsen lige noget for dig. Her lærer du at blive en endnu bedre leder og får konkrete værktøjer, som du kan bruge i dit virke som medlem af bestyrelser. Du får blandt andet testet dine personlighedstræk med henblik på dit potentiale som leder og får de rette arbejdsmetoder til netop din stilling. Uddannelsen er opdelt i moduler af to dages varighed fordelt henover 3-4 måneder.  Lyder det interessant? Så klik her  og læs meget mere om bestyrelsesuddannelsen.

Disse tre uddannelser er blot et udsnit af de mange tilbud, som findes i uddannelsessektoren. Kig dig lidt omkring på markedet og find den uddannelse, som passer allerbedst til dine personlige og, ikke mindst, din virksomheds behov. For ved at blive fagligt klogere på iværksætteri forbedrer du dine chancer for at drive en vellykket virksomhed langt ud i fremtiden. Så uddan dig, og få de bedste forudsætninger for succes!

Leave A Reply

Your email address will not be published.