Iværksættermagasinet - af iværksættere til iværksættere

Messer du skal besøge som iværksætter

0

Der findes efterhånden et utal af messer for iværksættere, ikke mindst her i Danmark, men også i resten af verden. Messer er den perfekte måde at lære noget nyt på og at sprede rygtet om sig selv, når man er iværksætter. På messerne kan man nemlig møde andre iværksættere og erfarne forretningsfolk, der kan hjælpe en frem til vækst og fremgang. Desuden kan man møde virksomheder og mennesker fra hele verden, der kan give en nogle internationale forbindelser, som man ellers ikke vil have fået. Messer er altså en oplagt ting at tage til, hvis man vil skabe sig et netværk og lære noget nyt omkring verden og det at drive en virksomhed. Vil du frem med dit koncept eller dit produkt, er iværksættermesser vejen frem.

Iværk&vækst

Når du søger på iværksættermesser her i Danmark, vil den messe, der dukker oftest op, være messen ved navn Iværk&vækts. Messen har 12 års historie og finder i dag sted i både København og Jylland med et samlet antal deltagere på 3.000. Deres formål er at danne grobund for alle med innovative tanker og ideer ved at skabe et samlingspunkt for alle Danmarks iværksættere, så de kan inspirere og optimere hinanden. Årets tema ”Corporates meet Startups” er da også i forlængelse af dette ønske, da de mener, at det er herimellem, at magien opnås, når der skal skabes nye innovative og kompetente virksomheder.

På denne messe har du rig mulighed for at vise din virksomhed frem og tilegne dig ny viden, da du kan blive udstiller. Foruden at stå med en stand kan du også deltage i de mange oplæg og workshops, der i løbet af messen bliver afholdt.

Messen finder sted den 9. november i København, og du kan købe billet til arrangementet på deres hjemmeside. Billetpriserne ligger mellem 100 kr. og 500 kr., alt efter hvordan du deltager.

Dana Live og Make It Happen

Udover Iværk&vækst finder du også en række andre mindre iværksættermesser som Dana Live og Make it Happen.

Dana Live er en uformel og gratis messe, der løber af stablen i Aalborg i september. Det er ikke kun deltagelsen, der er gratis, men du kan også stå gratis med din stand, hvis du er en nyopstartet virksomhed. På denne messe er der rig mulighed for at skabe et større netværk og samle inspiration til fremtidigt arbejde.

Make It Happen er en forholdsvis ny messe, der foregår i Esbjerg i september. Arrangementet løber over seks timer, hvor du får rig mulighed for at netværke med andre virksomheder og bliver klædt på med værktøjer, der kan hjælpe dig til at opstarte eller videreudvikle din virksomhed.

Web Summit i Portugal

Web Summit er en af verdens største forretningskonferencer, og derfor er det helt sikkert værd at tage her forbi, hvis du ønsker at få din virksomhed ud på det internationale marked. Web Summit har et stort fokus på teknologien, og hvordan den former vores hverdag og kommer til at forme fremtiden. Derfor er det et arrangement for dig, der har en interesse i teknologien og ønsker, at din virksomhed skal følge med på den teknologiske bølge. Når det er sagt, skal du ikke frygte for, at det er det eneste, der kommer til at ske på denne messe. Der kommer forretningsfolk og virksomheder fra hele verden, der ønsker at skabe et større netværk, og det er netop det, som du kan drage nytte af.

Begivenheden finder sted den 6. og 9. november i Lissabon. For at kunne deltage skal du investere i en billet, der lige nu ligger i den dyre ende, da arrangementet begynder at nærme sig. Tag dog et kig på deres hjemmeside for mere information omkring billetpriser og programmet for dagen.

Leave A Reply

Your email address will not be published.