Iværksættermagasinet - af iværksættere til iværksættere

Sådan får du din virksomhed til at stråle

0

Uanset hvilken virksomhed du ejer, er det vigtigt at give et godt førstehåndsindtryk, når nye potentielle kunder skal besøge virksomheden. I denne forbindelse er det ufattelig vigtigt, at du overvejer, om virksomhedens rengøring er i top. Hvis dette ikke er tilfældet, vil kunderne hurtigt bakke bagud og tvivle på mulige handelsaftaler, idet der ikke blot skal være styr på de gode idéer, men minsandten også på en høj renlighed – især hvis du og resten af dine medarbejdere befinder jer i en ellers flot kontorbygning. Synes du derfor, at dine lokaler godt kunne trænge til en ekstra kærlig hånd, kan du læse med herunder for at få en række gode råd til, hvordan du kan sikre førstehåndsindtrykket af din virksomhed.

Rene og klare vinduer

Det første, den potentielle kunde får øje på, når han eller hun træder ud af sin bil, er din virksomheds vinduer. Er det lang tid siden, at vinduespudserne har været der, så snavset og pletterne har hobet sig op, er det med at ringe til de professionelle, så du kan sikre det positive indtryk. Især om vinteren, hvor sne, regn og hård blæst er en realitet, er det en supergod idé at have en fast aftale med rengøringsfirmaet omkring vinduespudsning. Sørg ligeledes for ikke blot at have rene og pæne vinduer udenfor, idet flotte vinduespartier indendørs fortjener lige så meget opmærksomhed, så kunderne kan bevare deres begejstring over din virksomheds flotte bygning.

Et rent indeklima

Et sundt og rent indeklima er ligeledes alfa og omega, når det kommer til virksomhedens forskellige lokaler. Det dur simpelthen ikke, at støvet hober sig op i hjørnerne, eller at krummerne på bordene ikke bliver fjernet kort tid efter, at de havnede der. Hvis du sørger for en regelmæssig og grundig rengøring af din arbejdsplads, vil dine medarbejdere ikke blot være ganske taknemmelige, men også være i godt humør og have helbredet i orden. Ønsker du ikke at bruge penge på rengøringsfirmaer, skal du dog være sikker på at have udstyret i orden. I denne forbindelse kan du kigge nærmere på diverse gulvvaskemaskiner, så dit gulv ikke blot er støvfrit, men også skinnende rent. Du kan se et bredt udvalg af gulvvaskemaskiner på denne side.

Affaldsopsamling

Affald har længe været et omdiskuteret emne – og dette med god grund. Affald er ikke blot grimt at se på – det er, som nævnt mange steder, en stor global belastning. Derfor skal du også sørge for at have godt styr på affaldsopsamlingen på virksomhedens ejendom. Det kan eksempelvis anbefales at få hængt en række affaldsplakater op indenfor i virksomheden. På denne måde kan du sikre, at dine kollegaer ved, hvilken betydning affaldet har for miljøet og for det positive indtryk af virksomheden. Hvis der er mangel på udendørs askebægre og skraldespande, er det endvidere med at få styr på dette. Affaldsopsamlingen skal ligeledes være højt oppe i gear om sommeren, da der ofte er mere affald på denne tid af året. Ved at holde både din virksomhed og området omkring den ren viser du desuden, at virksomheden værdsætter lokalområdet og dermed er med til at inspirere andre på rengøringsfronten.

Leave A Reply

Your email address will not be published.