Iværksættermagasinet - af iværksættere til iværksættere

Sådan får du et effektivt workspace

0

Går du rundt med tusind ideer og tanker omkring iværksætteri, men mangler du et sted, du kan sætte dig ned og få tømt hovedet? Så kommer der her en guide til, hvordan du får stablet et kontor på benene, der er indrettet efter mindset, behov og effektivitet.

Alfa og omega

Det første, du skal have fat i, er selvfølgelig møbler til dit kontor. Det er vigtigt, at du har en ide om, hvilken stil du gerne vil indrette efter, og om skal det være moderne, retro, rene linjer eller eventuelt boheme. Et skrivebord hører hjemme i et kontor, som toiletpapir hører til på badeværelset, og er afgørende for dit forhold til dit workspace. I stedet for at gå med det klassiske skrivebord, så overvej at investere i et hæve-/sænkebord. Det geniale ved hæve-/sænkeborde er, at du hele tiden har mulighed for at skifte stilling, og at du ikke er tvunget til at sidde ned en hel dag. På den måde provokerer du ikke dovenskab, og bonussen er, at din krop og specielt din ryg vil elske dig for det.

Tip: Hos 3R Kontor finder du massevis hæve-/sænkeborde i forskellige prisklasser og stile.

Lad dig inspirere

Når du har fået styr på de helt basale ting og har rykket dit nye hæve-/sænkebord fra 3R Kontor på plads, er det tid til at tænke kreativt, og det er her, du skal sætte dit præg på dit workspace. Som iværksætter er det nemlig vigtigt, at du har fokus på dine drømme og visioner, og derfor er det godt at have noget, der motiverer dig i hverdagen. Der er flere forskellige måder, du kan gøre det på. Du kan eksempelvis indramme et inspirerende citat og hænge op i dit workspace, eller hvis der er en fysisk genstand – en pokal eller andet – du ved, der kan motivere dig til at nå i mål, så giv det en fast plads på dit kontor. På den måde bliver du, hver gang du træder ind på dit kontor, mindet om, hvorfor du laver lige netop det, du gør, og at der er en grund til det. Især på de dårlige og fortvivlede dage bliver du ekstraglad for det, og det gør, at du generelt arbejder lidt mere effektivt.

Gør det personligt

Sidst men ikke mindst er det vigtigt, at du indretter dit kontor på en måde, hvorpå du føler dig hjemme. Hæng kunst op på væggene, køb en buket af dine yndlingsblomster og sæt dem i den flotte vase, du har arvet af din elskede bedstemor, som du ikke føler hører hjemme i køkkenet eller stuen, og indret med lidt hyggebelysning i form af stearinlys eller kæder. Det er også en god ide at have en lille hyggekrog på dit kontor, hvis du er så heldig at have pladsen til det, fordi når du så nogle dage mister koncentrationen eller har brug for en pause fra tankestrømmen, kan du finde en god bog frem og gøre det lidt rart for dig selv, så kontoret ikke udelukkende bliver et sted, hvor arbejdet skal overstås, og pengene skal tjenes.

Leave A Reply

Your email address will not be published.